Joskus juominen ei ole pelkkää hupia

Rohtos Labs Oy:n kehittämä SUOJA on täsmäravinne henkilöille, jotka joutuvat työnsä puolesta isännöimään illanviettoja ja nauttimaan alkoholia viikonpäivästä riippumatta. SUOJAN kolmiosainen vaikutus minimoi alkoholin jälkivaikutuksia: nopeuttaa alkoholin palamistuotteiden poistumista elimistöstä, suojaa maksaa ja palauttaa illan aikana elimistöstä poistuneita mineraaleja.

 


Alkoholin haittavaikutusten minimointi on teema, joka herättää monesti skeptisyyttä, mutta ravitsemustieteen kehitys on avannut passiivisen kärsimisen rinnalle uusia mahdollisuuksia. SUOJA on suunniteltu kiihdyttämään alkoholin palamistuotteiden prosessointia ja siten minimoimaan juomisen seuraamukset.


SUOJAN hyödyt pähkinänkuoressa

  • auttaa elimistöä poistamaan asetaldehydiä elimistöstä nopeutetusti
  • helpottaa oloa ja auttaa suoriutumaan seuraavasta päivästä
  • nopeuttaa alkoholin palamistuotteiden poistumista elimistöstä
  • suojaa maksaa ja palauttaa illan aikana elimistöstä poistuneita vitamiineja ja mineraaleja

Pidä itsesi vireessä seuraavana päivänä.

 

Tilaa omasi nyt! 30 kapselin pakkaus hintaan 23,90€. Koodilla SUOJA20 saat 20% alennusta. Lisätietoa tuotteesta: https://rohtos.fi/products/suoja tai voit tehdä tilauksen alla olevasta tilausnapista. 

 

 

Rohtos Labs on suomalainen yhtiö, jonka tuotteet on valmistettu parhaista raaka-aineista ilman lisäaineita. Tuotteiden laadusta ja oikeudellisuudesta vastaa Evira ja Fimea.