Takaisin

04.04.2017

Tervetuloa

Tervetuloa lukemaan Rohtos-blogia. Rohtos Oy on uusi, pohjoissuomalainen lisäravinnevalmistaja. Haluamme laajentaa käsitystäsi lisäravinteista.

Ravitsemuslääketiede on kehittynyt viime vuosina nopeasti informaatio- ja bioteknologian sekä ihmisen kehon ja mielen mekanismien tuntemuksen rinnalla. Tämä kehitys on tehnyt mahdolliseksi formuloida ja valmistaa ravinneterapeuttisia, ei-lääkkeellisiä tuotteita, joiden vaikutus on kuitenkin lääkkeiden tavoin tehokas.

Tuotteemme pohjautuvat uusimpaan tieteeseen sekä perinteiseen yrttilääkinnän osaamiseen. Tavoitteemme on tarjota arjessa hyödyllisiä, älykkäitä ravinneratkaisuja. Rohtos-valmisteiden hyödyt kohdistuvat arjen keskeisiin hyvinvointiongelmiin: stressin hallintaan, pirteys- ja vireystason optimointiin, unen laatuun, elämäntapamyrkyiltä suojautumiseen jne. Tuotteiden taustalla on sellaisia tieteellisen tutkimuksen kautta tunnettuja kehon toimintamekanismeja, joihin voidaan vaikuttaa ravinteellisin täsmäkeinoin.

Tämän blogin tavoitteena on jakaa tietoa tuotteistamme ja niiden vaikutusmekanismeista, yksittäisistä raaka-aineista ja niiden rooleista elimistön toiminnassa sekä asiaan liittyvästä tieteellisestä tutkimuksesta. Lisäksi käsittelemme ravinteiksi luokiteltavien aineiden tehokasta ja turvallista käyttötapaa.

Tutustu tuotteisiimme: SUOJA, RAUHA, PIRISTE ja MATCHA.

Tervetuloa mukaan!

Lisää aiheesta