Takaisin

29.11.2018

Toiveena puhtaan kuulas iho

Suurin osa naisista kertoo säännöllisin väliajoin kärsivänsä kasvojen iho-ongelmista ja joillakin ikävä tilanne tuntuu melkeinpä pysyvältä riesalta. Huonokuntoinen iho monimutkaistaa naisen elämää ja saa mielen ärsyyntyneeksi sekä turhautuneeksi. Nykypäivänä ihonhoitoon on olemassa tuhansittain erilaisia vaihtoehtoja voiteista seerumeihin ja naamioista kasvohoitoihin. Ihoa tulee toki hoitaa ulkoisesti ja säännöllinen kosteutus on tärkeää. Tosiasia on kuitenkin se, että ongelmat ihossa kumpuavat myös elimistöstä sisältäpäin ja yhteisvaikutus muun muassa päivittäisen meikkaamisen kanssa voi tehdä ihosta kaikkea muuta kuin näpyttömän ja kuulaan. Haluan kertoa teille oman ongelmallisen ihotarinani, joka on saanut helpottavan ja huojentavan käänteen Rohtoksen MATCHA-kapseleiden avulla.

 

Matcha - Vihreätee - Rohtos

 

Ihoni on aina ollut pintakuiva ja atopiaan taipuva, mutta toisaalta säännöllisesti kärsin ihon rasvaisuudesta, isoista ihohuokosista ja pienistä rasvanäpyistä erityisesti nenän ja poskipäiden alueella sekä leuassa. Vuosia hoidin kuivia kohtia paksuilla kasvovoiteilla kun taas nenän sekä leuan aluetta kuorin ja niin sanotusti desinfioin c-vitamiini tipoilla. Välillä tilanne paheni sietämättömäksi.

 

MATCHA-kapselit avuksi puhdistamaan kehoa

Vihreän teen terveysvaikutuksista on puhuttu jo vuosituhansien ajan sen sisältäessä erilaisia vitamiineja sekä runsaasti antioksidantteja. Olen aina juonut vihreää teetä kupin tai kaksi päivässä. En kuitenkaan tiennyt, että sitä tulisi juoda monta kannullista päivässä, jotta sen terveysvaikutukset vaikuttaisivat elimistössä. Rohtoksen MATCHA-kapselit sisältävät vihreän teen lehdistä jauhettua Matcha-puuteria, joka sisältää reilusti yli 100 kertaa enemmän antioksidantteja kuin normaali vihreä tee. MATCHA-kapselien avulla elimistö saa ylivoimaisesti tehokkaammassa muodossa vihreän teen hyödyt käyttöönsä.

 

"kahden viikon käytön jälkeen kasvoilta oli poistunut kuona-aineet ja epäpuhtaudet"

Mitä sitten tapahtui iholleni kun aloitin käyttämään MATCHA-kapseleita? Haluan kertoa asian totuudenmukaisesti, koska alkuun ihmettelin ihoni epäpuhtauksien pahenevan. Ensimmäisen viikon MATCHA-kapseleiden käytön jälkeen ihooni tuli enemmän epäpuhtauksia ja se tuntui rasvaisemmalta. Mutta jo kahden viikon käytön jälkeen kasvoilta oli poistunut kuona-aineet ja epäpuhtaudet. Ihon pinta oli huomattavasti tasaisempi ja ihohuokoset supistuneet - se oli ikään kuin uudistunut. Ärtynyt punaisuus laantui ja iho otti kosteutuksen vastaan paljon paremmin. Pitkästä aikaa uskalsin lähteä ulos ilman meikkiä ja tunsin oloni itsevarmaksi ilman meikkivoidetta ja puuteria.

 

"Korealaisen kosmetiikan kiinnostavin tehoaine nyt kapselissa"

 

Paljon hehkutetun Korealaisen kosmetiikan innovatiiviset tuotteet ja edistykselliset ainesosat sisältävät muun muassa vihreää teetä, joten vihreän teen käyttäminen niin kosmetiikassa kuin kapselin muodossa on enemmän kuin suositeltavaa. Ihoa puhdistavan vaikutuksen lisäksi matcha-jauhe virkistää aineenvaihduntaa, vahvistaa immuniteettia, lisää energiatasoja sekä parantaa kolesterolitasapainoa ja polttaa kaloreita. Lisäksi se rauhoittaa mieltä, parantaa muistia ja keskittymiskykyä sekä puhdistaa kokonaisvaltaisesti kehoa.

 

Nyt ymmärrän, kuinka tärkeää on hoitaa ihoa ensisijaisesti sisältäpäin. Iho joutuu äärimmäisen kovalle koetukselle ulkoisien tekijöiden takia kuten kiireinen ja stressaava arki, ilmansaasteet, päivittäinen meikkaaminen ja kemikaalit sekä epäsäännöllinen vuorokausirytmi ja huonot ruokailutottumukset. Rohtoksen MATCHA-kapselit päivittäisessä käytössä puhdistavat, suojaavat ja rauhoittavat ihoa sisältäpäin ja ylläpitävät hyvinvoivaa ihoa.

 

Rohtos tarjoaa turvallisia ja riittävän laajasti tieteellisesti tutkittuja ratkaisuja, joiden tehon käyttäjä huomaa itse. Heidän tuotteensa koostuvat 100% vaikuttavista aineista. Ne eivät sisällä lainkaan lisä-, täyte- tai säilöntäaineita. Rohtoksen kapselit ovat vegaaneille sopivia kasvipohjaisia selluloosakuoriloita ja ne sisältävät ainoastaan erittäin korkealaatuisia raaka-aineita.

 

Blogitekstin on kirjoittanut Rohtoksen vieraileva asiantuntija Tuija

 Lisätietoa Matchasta

Lisää aiheesta