Takaisin

11.01.2018

Uusi vuosi, uudet nimet ja uusi tuote

Jos olet jo asiakkaamme tai olet sattunut näkemään aiempia mainoksiamme, olet varmaan jo huomannut, että tuotepakkauksiemme ulkonäkö on vaihtunut, ja samassa yhteydessä myös tuotteiden nimet.

Avaamme verkkokauppamme myös ulkomaisille tilauksille ja halusimme ottaa käyttöön nimet, jotka ovat selkeästi suomalaisia, mutta erottuvat myös ulkomailla. Käytämme samoja nimiä myös englannin- ja japaninkielisissä tuotteissa, jotka tulevat pian saataville.

Detoxformula on nyt SUOJA.
Energiaformula on nyt PIRISTE.
Matchaformula on nyt MATCHA.

Ylpeänä julkistamme uuden tuotteen nimeltään RAUHA. Se on suunniteltu yhteistyössä Biohakkerin käsikirjan kirjoittajien kanssa torjumaan henkistä ja fyysistä stressiä. Voit lukea tuotteesta lisää tästä. RAUHA on lisäksi ensimmäinen Rohtos Labs -tuote, joka on saatavilla kaikista Ruohonjuuren myymälöistä ja verkkokaupasta! Tutustu RAUHAn vaikutuksiin tarkemmin tästä.

Olemme tehneet myös muutamia muutoksia tuotteisiimme. PIRISTE (entinen Energiaformula) on kokenut muodonmuutoksen. Löysimme aivan huippulaatuisen luomuguaranan (uute pelkistä siemenistä, standardisoitu 15 %:iin kofeiinia), jota käytämme uudessa formulaatiossa. Olemme myös hankkineet isompia eriä raaka-aineita edullisemmin ja pystyimme näin alentamaan myös tuotteen hintaa! Uusi tuote on uuden guaranan johdosta entistä parempi, joten on pelkkiä hyviä syitä kokeilla uutta PIRISTEttä.

Huomasimme myös, että Matchaformula kiinnosti asiakkaitamme ja päätimme ostaa kasvavan kysynnän johdosta suuremman erän raaka-aineita. Käännämme myös MATCHAN kohdalla matalammat raaka-ainekustannukset asiakkaidemme eduksi. Uusi MATCHA pysyy sisällöltään täsmälleen samanlaisena, mutta samalla hinnalla saa nyt 60 kapselia entisen 30:n sijaan.

Lopuksi voimme tyytyväisenä todeta, että alamme saavuttaa visiotamme, jossa tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden optimoida itseään eri tilanteita varten ja näin parantaa elämänlaatuaan. Ehkä pikkujouluista palautuminen sujui SUOJA:n avulla paremmin tai kaamosväsymys ei tunnukaan niin pahalta, kun PIRISTE tai RAUHA ovat apuna. Jouluna syödyt herkutkin sulavat nopeammin pois MATCHA:n avulla.

Olemme todella iloisia siitä, kuinka nopeasti olemme saaneet luotua hyvän pohjan, jolle rakentaa lisää. Tämä ei olisi ollut mahdollista ilman tyytyväisiä asiakkaitamme. Erityiskiitos on siis paikallaan teille kaikille!

Tutustukaa tuotteisiin ja kertokaa meille kokemuksistanne.

Lisää aiheesta