Rohtos Labs

Rohtos Labs on suomalainen yhtiö, jonka tavoitteena on auttaa tekemään ihmisten arjesta aistein havaittavasti parempaa. Niin ruoan, ravintolisien kuin lääkkeidenkin alkuperä on useimmiten luonnossa ja näemme ne osana samaa jatkumoa.

Suunnittelemme ja valmistamme ravintolisiksi luokiteltavia mikroravinnetuotteita, joista jokainen tukee tiettyä elimistön toimintoa tai hyvinvoinnillista tavoitetta. Tuotteemme ovat ensisijaisesti ennaltaehkäiseviä, ja niiden vaikutus perustuu useaan toisiaan tukevan ja samansuuntaisesti vaikuttavan ainesosan yhteisvaikutukseen. Keskitymme niihin tarpeisiin, joihin voimme tarjota yleisesti toimivia, turvallisia ja riittävän laajasti tieteellisesti tutkittuja ratkaisuja, joiden tehon käyttäjä huomaa itse.

Kunnianhimoisena tavoitteenamme on tarjota niin tavallisen kuluttajan kuin ravintolisiin enemmän perehtyneen jokapäiväiseen käyttöön tuotteita, jotka ovat laadultaan alan ehdotonta kansainvälistä kärkeä.

Tuotteemme koostuvat 100% vaikuttavista aineista, eli ne eivät sisällä lainkaan lisä-, täyte- tai säilöntäaineita. Käytämme vegaaneille sopivia kasvipohjaisia selluloosakuoriloita ja ainoastaan erittäin korkealaatuisia raaka-aineita. Useimmista alan toimijoista poiketen vastaamme itse koko prosessista tuotteiden suunnittelusta ja testauksesta raaka-aineiden hankintaan ja tuotteiden valmistamiseen.

 

Tutustu tuotteisiimme:

Suoja | Rauha | Piriste | Matcha