Olemme Rohtos Labs

Tarvitsetko lisäenergiaa jaksaaksesi läpi pitkän palaverin? Onko sinulla tarve rauhoittaa hermostoasi stressaavina ajanjaksoina? Haluatko selvitä illanistujaisista ilmaa pahaa krapulaaa? Kaipaatko palauttavia yöunia, kun elimistösi on kovilla?

Rohtos Labsin tuotteet tarjoavat huomattavaa apua ilman riskejä tai sivuvaikutuksia. Valmistamme lisäravinteita, jotka ratkaisevat jokapäiväisiä ongelmia ja tarjoavat konkreettisia hyötyjä modernin elämän vaatimuksiin.

Lääke- ja ravitsemustiede on vasta viime vuosina alkanut ymmärtää lisäravinteiden ja hivenaineiden toimintaa syvemmin – ja mitä niillä voidaan tämän uuden tiedon valossa saada aikaan. Yhdistämällä modernin tieteen ja tutkimuksen sekä tuhansia vuosia vanhat lääkintäperinteet eri kulttuureista kykenemme luomaan tuotteita, jotka lisäävät kykyä säilyttää optimaalinen tasapaino fyysisten ja henkisten haasteiden edessä.

Mikä tekee Rohtos Labs -tuotteista ylivoimaisia muihin valmisteisiin verrattuna?

Olemme kehittäneet lisäravinneyhdistelmiä alun perin omiin vaativiin tarpeisiimme, joita tarjolla olevat tuotteet eivät täyttäneet. Lähipiiristä saamamme positiivinen palaute kannusti meitä aloittamaan kaupallisen toiminnan. Asetimme tavoitteeksemme tehdä ravintolisiä, joista on oikeasti hyötyä myös sinulle – ravintolisiä, joiden avulla voit optimoida itsesi eri tilanteisiin.

Rohtos Labsin tuotteet on suunniteltu ja valmistettu Suomessa korkealaatuisista raaka-aineista ilman lisä- tai täyteaineita.

Olemme ylpeitä siitä, että teemme uniikkeja tuotteita. Tarjoamme sinulle käytännön hyötyjä sekä mahdollisuuksia muuttaa arkeasi paremmaksi. Jokainen hetki, kun saat hyötyjä tuotteistamme ja olet tyytyväisempi elämääsi, on hyvä hetki myös meille.

Kiitos.

 

Tutustu tuotteisiimme:

Suoja | Rauha | Piriste | Matcha